U martu više od 18.000 noćenja u ZTC »Banja Vrućica«

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U martu više od 18.000 noćenja u ZTC »Banja Vrućica«

BANJALUKA - U Zdravstveno-turistističkom centru "Banja Vrućica" u ovom mjesecu ostvareno je više od 18.000 noćenja, rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora ovog centra Aleksandar Radošević.

"U 'Banji Vrućici' sezona traje skoro cijelu godinu. Ove godine, početkom februara imali smo pune gotove sve kapacitete, izuzev hotela 'Hercegovina' koji je tada renoviran", kaže Radošević.

On je istakao da je priznanje, koje je "Banja Vrućica" dobila od Privredne komore >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Republike Srpske, potvrda za dosadašnji uspješan rad, saopšteno je iz ovog zdravstveno-turističkog centra.

"Ovo je još jedna potvrda našeg zalaganja da turističku ponudu svrstamo u sami vrh, ne samo kada je riječ o Republici Srpskoj, nego i šire", dodao je Radošević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.