U kutiju za humanitarnu akciju bacao đubre, pa mu komšije odgovorile: O ovom potezu stanara bruji Srbija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 00:41

U kutiju za humanitarnu akciju bacao đubre, pa mu komšije odgovorile: O ovom potezu stanara bruji Srbija (FOTO)

U kartonsku kutiju komšije ubacuju plastične čepove, a neko među njima i, smeće.

U jednoj zgradi na Čukaričkoj padini, komšije su postavile kutiju u koju su svi stanari mogli da ubacuju plastične čepove za akciju "Čep za hendikep". Ipak, neko među njima je mislio da je u redu da u kutiju namenjenu humanoj akciji ubaci i poneki komad đubreta koji mu se u tom trenutku zatekne u ruci.

Pored kutije za čepove, postoji i kutija namenjena smeću, pa je tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nejasan motiv komšije da tera inat i "prlja" jednu humanu ideju.

Čepove biste ionako bacili, pa šta je problem da ih skinete sa flaše i ubacite u kutiju? Većini to nije problem, kao komšiji ili komšijama koji verovatno misle, "ma neće meni niko da naređuje gde ću šta da bacam".

Komšije su u međuvremenu porukom zamolile komšiju da ne baca više smeće u kutiju koja nije namenjena za to, jer nije lepo, a ni kulturno.

Kutija sa čepovima je u međuvremenu ispražnjena, a sa čepovima je "otišlo" i đubre. Od tada, u kutiju komšije i dalje ubacuju čepove, a "brižni" komšija je opet dao svoj doprinos, zalepio je kutiju cigareta i zaštitnu masku okačio na kvaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.