U kategoriji najsporijih zamorče pobedilo kornjaču

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kategoriji najsporijih zamorče pobedilo kornjaču

Prve slovačke trke sitnih domaćih životinja - dečijih ljubimaca, završile su se neverovatnim iznenađenjem kada je u kategoriji "najsporija zverka", glavnog favorita, kornjaču, porazilo jedno zamorče.

Kornjaču "Želimiru" koju je tokom trke u mestu Stupava, pored njene vlasnice - desetogodišnje devojčice, zdušno bodrila i publika da ne žuri, zamorče "Samko" je uspelo da porazi lukavom taktikom, nakon što se se gotovo zaustavilo na stazi.

Prve trke dečijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sitnih kućnih ljubimaca organizovalo je Udruženje građana Envirosvet koje se u lokalnom Ekocentru bavi vaspitnim aspektima zaštite okoline.

U trci je učestvovalo 10 životinja, a pored glavnog takmičenja dana, u kategoriji najsporijih trkača, svoju veliku stazu sa preprekom imali su i kunići.

Pobednici su kao nagradu dobili šargarepu, ovas i seno, a svim ljubimcima uručeni su i paketići hrane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.