U kasnoj prolećnoj mećavi u Koloradu 210.000 domaćinstava ostalo bez struje

Izvor: Beta, 22.Maj.2022, 09:10

U kasnoj prolećnoj mećavi u Koloradu 210.000 domaćinstava ostalo bez struje

Kasna mećava koja je u subotu pogodila američku državu Kolorado donela je više od deset centimetara snega u okolini Denvera i izazvala prekide struje za oko 210.000 domaćinstava javili su zvaničnici.Vlažan sneg opteretio je grane drveća koje su pale na strujne vodove, javila je televizija KUSA. Mnogo više snega palo je u planinskim delovima države Kolorado.Do subote uveče većina pogodjenih je ponovo dobila struju, ali bez nje je ipak ostalo oko 50.000 domaćinstava, javila je elektro kompanija Eksel Enerdži Kolorado (Xcel energy Colorado).Kod male zajednice Kolorada Kripl Krik u podnožju vrha Pajks pao je 51 centimtar snega, javila je televizija KUSA.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U kasnoj prolećnoj mećavi u Koloradu 210.000 domaćinstava ostalo bez struje

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2022

Kasna mećava koja je u subotu pogodila američku državu Kolorado donela je više od deset centimetara snega u okolini Denvera i izazvala prekide struje za oko 210.000 domaćinstava javili su zvaničnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.