Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kanalu u Lukavcu pronađeno tijelo muškarca

LUKAVAC - Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros u kanalu u naselju Koksara u Lukavcu, potvrđeno je u MUP-u Tuzlanskog kantona.

Uzrok smrti za sada nije poznat, a "Faktor.ba" piše da je tijelo pronađeno u kanalu pored puta na lokalitetu između podvožnjaka i glavne kapije ulaza u GIKIL.

Kako je rekao portparol tuzlanske policije Izudin Šarić, slučaj je u Policijsku stanicu Lukavac prijavljen u 7.30 sati.

"Na mjesto događaja izašla je patrola >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policije i Služba hitne medicinske pomoći, koja je konstatirala smrt. Obaviješteno je kantonalno tužilaštvo, a u toku je formiranje ekipe koja će obaviti uviđaj", kazao nam je Šarić.

On je dodao da zasad ne žele govoriti o mogućim uzrocima smrti, te da će više informacija biti poznato nakon obavljenog uviđaja.

(Faktor.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Upao u kanal i utopio se: Nesrećni Lukavčanin pronađen mrtav pored nadvožnjaka

Izvor: Blic, 09.Feb.2018, 12:28

Beživotno telo Sadina Mehića (44) pronađeno je juče u lukavačkom naselju Koksara, potvrđeno je u Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona...Odmah nakon pronalaska tela uviđaj su pod nadzorom postupajućeg tužioca obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP TK i Odeljenja krim-policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.