U istrazi Agrobanke saslušan Zvonimir Nikezić

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U istrazi Agrobanke saslušan Zvonimir Nikezić

U nastavku istrage poslovanja "Agrobanke" dans je u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan kao svedok Zvonimir Nikezić, nekadašnji član Upravnog odbora "Agrobanke", saznaje "Blic". Zvonimir Nikezić

Nikezić je ranije javno izjavio da je sumnjao u nezakonite radnje u Agrobanci, ali bez dokaza i samo na osnovu sumnji nije mogao da se obrati nadležnim državnim službama.

- Ne mogu na bazi jednog dokaza da se obraćam nekome. Da sam dobio izveštaj i da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << video da nema da ima nezakonitih radnji, mogao bih to da dostavim nadležnim organima. Ovako sam samo imao sumnju. Ne mogu međunarodnom revizoru da ne verujem ako je rekao da je sve u redu", rekao je Nikezić, vlasnik konsultantske kuće „Ces Mekon".

Nikezić je napustio funkciju člana Upravnog odbora Agrobanke samo nekoliko meseci pre nego što je Narodna banka Srbije u nju uvela prinudnu upravu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.