U hrvatskom Saboru se čulo četnik Vučić

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U hrvatskom Saboru se čulo "četnik Vučić"

Zagreb -- U raspravi o Zakonu o hrvatskim braniteljima u Saboru jedan zastupnik pominjao je i "Vučića četnika", "predsednika Republike Srpske".

Naime, u hrvatskom parlamentu poslanik Mosta Miro Bulj komentarisao je izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novom hrvatskom zakonu, u kojoj je rekao da će donošenje ovog zakona značiti otvaranje Pandorine kutije.

"Vaša je dužnost zaustaviti izjave vašeg koalicionog partnera Milorada Pupovca, koji generala Bobetka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upoređuje s ratnim zločincima poput Ratka Mladića i ostalih. Ne sme da se dozvoli da nam čovek spolja koji je predsednik Republike Srpske, četnik Vučić, upućuje poruke o hrvatskim braniteljima", rekao je Miro Bulj, a preneo hrvatski portal "Indeks".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Hrvatskom saboru se čulo "četnik Vučić"

Izvor: RTS, 27.Sep.2017

Tokom rasprave o Zakonu o hrvatskim braniteljima u Saboru, poslanik Mosta Miro Bulj je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao "četnik Vučić", prenosi hrvatski portal "Indeks". . Miro Bulj je komentarisao izjavu Aleksandra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.