Izvor: Southeast European Times, 19.Sep.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u jugoistočnoj Turskoj povređeno deset osoba

19/09/2010

ANKARA, Turska -- Deset osoba, uključujući šest policajaca, povređeno je u petak (17. september) u eksploziji koja se dogodila posle jedne sahrane u jugoistočnom gradu Juksekova, u provinciji Hakari. Policija je koristila suzavac i vodene topove da rastera malu grupu ožalošćenih koji su je napali. Eksplozivna naprava postavljena u kanti za smeće u blizini taksi stanice eksplodirala je u trenutku dok je policija intervenisala.

Radilo se o sahrani dve žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << fatalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak u istoj provinciji. Devet osoba je poginulo kada je njihov minibus naleteo na nagaznu minu u blizini grada Hakarija. (Hurijet, Rojters, AP, AFP, Zaman - 17/09/10)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.