U dvorište TV N1 muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dvorište TV N1 muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka

U dvorište zgrade TV N1 večeras oko 21.20 dvojica muškaraca su, preko ograde, ubacila oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg", javila je ta televizija.

Muškarci su na licu nosili hirurške maske i udaljili su se automobilom koji je bio parkiran u blizini, piše N1.

Policija je došla na lice mesta i obavešteno je tužilštvo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se nedaleko od zgrade N1 dešavaju ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stvari.

U nedelju su blizu ulaza postavljene improvizovana rampa i tabla s natpisom "Napuštate Republiku Srbiju, dobrodošli u Luksemburg".

Podsećamo i da je pre manje od mesec dana na ogradi gradilišta, koje se nalazi odmah pored TV N1, takođe osvanuo plakat na kome piše "Republika Srbija - doviđenja, N1 - dobrodošli u Luksemburg".

Nalepnice sa istim tekstom nekoliko dana pre toga pojavile su se na više lokacija u Beogradu, uključujući i zgradu Regulatornog tela za elektronske medije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarci sa hirurškim maskama ubacili letke u dvorište N1

Izvor: RTS, 15.Okt.2019

. U dvorište zgrade TV N1 u Beogradu dvojica muškaraca su preko ograde ubacila oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg", saopštila je ta televizija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.