U dva saobraćajna udesa dve osobe lakše povređene

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva saobraćajna udesa dve osobe lakše povređene

U udesu, koji se dogodio oko 20.55 časova na Autokomandi, odnosno Kružnom toku, ženska osoba stara 37 godina zadobila je povredu glave i sa modricom i otokom na čelu prevezena je na VMA, rekla je Macura.

Muškarac star 42 godine je u udesu oko 20.20 časova u Ulici Jurija Gagarina ispred broja 50 zadobio istezanje vratnog dela kičme i prevezen je u KBC Zemun, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 87 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kazala je Macura, ocenivši da je protekla noć bila mirna.

Za 24 sata Hitna pomoć obavila je 212 intervencija od kojih 69 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, unošenje tečnosti, nošenje bočice sa vodom, oprez u saobraćaju i što više odmora, jer vremenske prilike mogu doprineti pospanosti, umoru i malaksalosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.