U dva saobraćajna udesa dve osobe lakše povređene

Izvor: Press, 03.Sep.2013, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva saobraćajna udesa dve osobe lakše povređene

Dva mladića, od kojih je jedan star 22, a drugi 21 godinu, u udesu oko 23.30 časova na uglu ulica Gospodar Vučića i Vojislava Ilića zadobili su razderotine glave i prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 20 časova u Ulici Vladimira Popovića 14 na Novom Beogradu, ali u njemu nije bilo povređenih, kazala je portparol Hitne pomoći.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 91 intervenciju od kojih 18 na javnim mestima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a pomoć su najčešće tražili astmatičari, kardiovaskularni bolesnici i osobe sa hipertenzijom, rekla je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 217 intervencija od kojih 67 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje tečnosti i čajeva i doručka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U udesu na Voždovcu povređena dva mladića

Izvor: Kurir, 03.Sep.2013

Saobraćajni udes dogodio se i oko 20 časova u Ulici Vladimira Popovića 14 na Novom Beogradu, ali u njemu nije bilo povređenih..BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe lakše povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Dva mladića,...

Nastavak na Kurir...

Trudnica povređena u udesu

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 08:15

Beograd -- Jedna trudnica lakše je povređena u sudaru dva automobila na Mostarskoj petlji u smeru ka Nišu, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj Hitnoj pomoći...Nesreća se dogodila oko 20 časova, a žena koja je u šestom mesecu trudnoće lekarima je prijavila bolove u stomaku, zbog čega je prevezena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.