U društvu ljepotica: Kim Džong Un izveo suprugu na koncert (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U društvu ljepotica: Kim Džong Un izveo suprugu na koncert (VIDEO)

PJONGJANG - U Sjevernoj Koreji još uvijek traje slavlje povodom 70. rođendana Radničke partije, a već danima se na trgovima Pjongjanga održavaju parade i koncerti, a sveprisutni Kim Džong Un je kao i uvijek glavna zvijezda svih događanja.

Mladi diktator je nedavno bio gost i na koncertima dva najpopularnija ženska benda u ovoj, kako je mnogi nazivaju, najzatvorenijoj zemlji svijeta.

U večernji izlazak je poveo i suprugu Ri Sol-ju, koja na fotografijama nije izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nimalo ljubomorno dok se nasmješeni Kim fotografisao u društvu ljepotica.

Atraktivne djevojke koje pjevaju i sviraju u bendu "Moranbong" su najveće muzičke zvijezde u državi. I Kim Džong Un ih obožava, a to zapravo previše i ne čudi budući da je upravo on birao članice ovog vokalno instrumentalnog sastava. Naime, kad je došao na vlast 2012. godine Kim je uvideo da Koreja ima manjak ženskih bendova, pa je odlučio da oformi jedan.

Između stotina devojaka izabrao je one koje najbolje pjevaju, plešu, ali i koje su "oku ugodne". Djevojke redovno pune dvorane, a van granice države poznate su pod imenom 'Korejske Spice Girls'.

Svojevremeno, kružila je glasina da je Kim jednom naredio da se sve pogube, nakon što ih niko nije vidio duži period, a istovremeno je muzički primat preuzeo drugi ženski bend - "Chongbong" koji je takođe stvoren prema diktatorovoj zamisli. Ipak, ispostavilo se da su korejske spajsice žive i zdrave, a i dalje redovno nastupaju.

Ina nastupu ovog drugog benda Kim je sa suprugom takođe prisustvovao. Tamo je snimljen kako sjedi u društvu supruge okružen s desetak ljepotica gotovo identičnog izgleda.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BLAŽEN MEĐU ŽENAMA Na koncert "Korejskih Spajsica" Kim ide sa deset lepotica - i suprugom

Izvor: Blic, 21.Okt.2015, 07:49

U Severnoj Koreji još traje slavlje povodom 60. rođendana Radničke partije. Danima se na trgovima Pjonjanga održavaju parade i koncerti, a Kim Džong Un je glavna zvezda svih tih događaja. Lepotice koje su ga okružile dok je na koncertu ženskog benda "Moranbong" bio sa suprugom, privukle su posebnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.