U četvrtak promocija knjige Godine krasne Sunčice J. Petrović.

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak promocija knjige ''Godine krasne'' Sunčice J. Petrović.

Dana 21. decembra 2017. godine u 10 časova u prostorijama OŠ Siniša Nikolajević, na Vračaru u ulici Timočka broj 24 održaće se promocija knjige ''Godine krasne'' autora Sunčice J. Petrović.

Sunčica Petrović rođena je 1952. godine u Vranju, završila je pravni fakultet u Skoplju. Pored svoje profesije bavila se i slikarstvom. Kao slikar predstavila se u rodnom gradu samostalnom izložbom 2006. godine. Pisanjem počinje da se bavi 2016. godine inspirisana decom pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao rezultat nastala ova zbirka pesama koja predstavlja njen prvenac u svetu poezije.

Zbirka pesama nastajala je spontano iz dana u dan od trenutka kada je pisac spoznao svoju sposobnost da odrđenu situaciju ili pojavu opiše u stihu.

Kako je taj period obilovao događajima i situacijama koje su u ovoj zbirci opevane, isti su se nametali i kao tema piščevog pesničkog načina izražavanja.

Nakon tridesete pesme i ozbiljnog rada na sređivanju tekstova sazrela je odluka o štampanju i izdavanju zbirke.

Knjiga je posvećena svoj deci, za odrasle može biti interesantna radi preopoznavanja određenih problema koji decu opterećuju u njihovom odrastanju i školovanju u metropoli i šire, kroz poruke kojima su tekstovi protkani.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.