U centru grada ubijen migrant

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 15:07

U centru grada ubijen migrant

U centru grada u centralnoj Italiji ubijen je nigerijski migrant na ulici.

Jedan prolaznik je napad na njega snimao, ali nije intervenisao da pomogne nesrećnom čoveku.

Napad se dogodio na ulici u italijanskom gradu Čivitanova Marke, a niko od prolaznika nije pritekao u pomoć, preneo je Tanjug.

Na snimku se vidi kako se nigerijski ulični prodavac bezuspešno brani od napada, prenose italijanski mediji.

Policija u Italiji uhapsila je Filipa Klaudia >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ðuzepea Feraca (32), koji se sumnjiči da je na smrt pretukao Nigerijca Alike Ogorčukvua, uličnog prodavca.

Ogorčukvu (39) prodavao je robu juče u glavnoj ulici Čivitanova Marke, gradića na obali Jadranskog mora, kada je Feraca uzeo njegovu štaku i udario ga, a zatim nastavio da ga tuče pesnicama dok ga nije ubio, navodi AP.

"Napadač je krenuo za žrtvom. Prvo ga je udario štakom, a zatim ga je, pošto je pao na zemlju, na smrt prebio golim rukama - saopštio je glavni gradski komesar Fabio Maca na konferenciji za novinare", prenosi AP.

Policija je identifikovala napadača korišćenjem uličnih kamera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.