U čemu žene najčešće greše u vezama?

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čemu žene najčešće greše u vezama?

Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu!

Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale pre partnera.

Ustaljene navike tada padaju u drugi plan, zbog čega se s vremenom može javiti nezadovoljstvo.

Kako biste sprečili taj osećaj, savetujemo da se nikada ne odričete sledećeg.

Prijateljice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Redovna druženja s prijateljima su izuzetno važna za srećan i ispunjen život. Zato nikada ne zanemarujte ljude od poverenja, na koje možete uvek da računate i oslonite se.

Samostalno donošenje odluka

Iako veza zahteva kompromise i zajedničko odlučivanje, potrebno je da pronađete pravu meru u tome. Dakle, radite na svojoj samostalnosti i trudite se da pri tome slušate sebe. Izbegavajte zavisnost od partnera, te odluke donosite svojom glavom.

Vreme za sebe

Iako je važno da budete posvećeni porodici, kao i samom partneru, od velikog značaja je da odvojite vreme za sebe. Kako biste sačuvali psihičko i fizičko zdravlje, pronađite u toku dana malo vremena u kome ćete biti posvećeni samo sebi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Žene ovih stvari ne bi trebalo da se odriču u vezi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2017

Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smjeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu...Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale prije partnera...Ustaljene navike tada padaju u drugi plan,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.