U ćeliji rasporio cimera i pojeo njegova pluća!

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Jun.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ćeliji rasporio cimera i pojeo njegova pluća!

 

U Francuskoj je počeo jedan od najbizarnijih sudskih procesa u poslednjih nekoliko decenija! Na optuženičkoj klupi našao se Nikola Koken (38), koji je optužen da je ubio kolegu iz ćelije i pojeo deo njegovih pluća! Optuženi, koji je već dobio nadimak „francuski kanibal“, služio je kaznu zatvora zbog pokušaja silovanja, a kako je izjavio na sudu, ubio je cimera Tjerija Burdija (41) jer ga je ovaj popreko pogledao! Slučaj za anale zatvorske psihijatrije dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << se 2007, a kanibal je na suđenju izjavio da se sa Tjerijem prvo posvađao oko toga što je stalno začepljavao WC šolju toalet papirom. Posle prigovora, Tjeri ga je navodno agresivno pogledao.
Došlo je do tuče, a Nikola je nesrećnog cimera prvo ubo makazama u stomak da bi ga potom udavio:
„Nekoliko puta sam se žalio čuvarima i tražio sam da me pregledaju doktori. Rekao sam im da sam opasan. Onda sam im to i dokazao, sada me shvataju ozbiljno“, rekao je optuženi.

Nakon što je zadavio Tjerija, usledile su scene iz horor filmova. Nikola je makazama otvorio njegov grudni koš i želeo je da mu pojede srce da bi mu, kako je rekao, uzeo dušu.
„Zanimalo me je kakvog je ukusa“, rekao je.
Deo pluća pojeo je odmah, a deo je ispekao sa lukom na maslinovom ulju na rešou u maloj kuhinji.
Da situacija bude još grotesknija, čitav zločin posmatrao je David Laru (36), treći cimer u ćeliji. On je u početku pokušavao da razdvoji cimere. Posle zločina premešten je u drugi zatvor gde je izvršio samoubistvo.
Advokati kanibala tvrde da je njihovom klijentu mesto na psihijatriji. Ukoliko bude osuđen, preti mu doživotna kazna zatvora.
 
Izvor:Alo

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.