U čast banatske štrudle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2009, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast banatske štrudle

PANČEVO - U selu Dolovu kod Pančeva sutra će se održati 10. štrudlijada, popularna manifestacija koja se ovde svake godine početkom septembra održava u čast banatskih pita sa makom, orasima ili nekim drugim nadevom.

Ovogodišnja jubilarna štrudlijada, koju organizuje dolovačko udruženje žena i seoski dom kulture, počeće u subotu u devet časova kada će vredne domaćice doneti štrudle za takmičenje, degustaciju i prodaju.

Za ovu priliku pripremljeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << štandovi u parku u centru sela a svi gosti ove popularne dolovačke manifestacije pored kupovine i konzumiranja štrudli i drugih atraktivnih kolača i peciva imaće priliku da uživaju u umetničko-zabavnom programu u kome će ih zabavljati književnik Raša Popov, folklorni ansambl Doma kulture Dolovo i tamburaški orkestar "Raspućin".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.