U budžetu Šapca 100 miliona dinara više nego prošle godine

Izvor: Beta OMS, 01.Avg.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U budžetu Šapca 100 miliona dinara više nego prošle godine

"Šestomesečni presek budžeta za 2019. godinu pokazuje da je u gradskoj kasi 100 miliona više u odnosu na isti period prošle godine", izjavio je danas gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom posete gradilištu na rekonstrukciji puta u Bogosavcu."Grad Šabac dobro posluje u 2019. godini. Šestomesečni presek koji smo uradili pokazuje da imamo 100 miliona dinara više prihoda na najvažnijim tačkama koje smo planirali. To pokazuje da se budžet dobro puni i da sa druge strane rashode dobro kontrolišemo. Ulažemo samo u ono što je gradjanima važno i za šta smo se dogovorili. Izgradnja putne infrastrukture je jedan od najvažnijih projekata", naglasio je gradonačelnik.On je dodao da bi u šabačkom kraju asfalt mogao da dodje do svake kuće kada bi Šapcu bio vraćen dug Republike od 30 miliona evra."Zamislite da Šabac pored toga što danas na računu ima oko osam miliona evra ima još 30 miliona evra koje mu duguje država. Mi bismo zaista mogli da uradimo sve što puteve u šabačkom kraju i da bukvalno asfalt dodje do svake kuće. Ono što sad radimo i što možemo da uradimo sa novcem koji imamo, a da racionalno upravljamo finansijama, su ovi putni pravci. Danas se radi Bogosavac, završen je put kod Dobrića ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Naplata javnih prihoda u RS veća za 53 miliona KM

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2019, 12:16

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske u prvih sedam mjeseci ove godine na račun javnih prihoda Republike Srpske prikupila je ukupno 1,470 milijardi maraka, što je za 52,7 miliona KM ili četiri odsto više u odnosu na isti period prošle godine, što predstavlja nastavak pozitivnog trenda u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.