U avionu članovi POZNATOG HRVATSKOG BENDA uz harmoniku zapevali pesmu koja je ŠOKIRALA SVE PUTNIKE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 21:24

U avionu članovi POZNATOG HRVATSKOG BENDA uz harmoniku zapevali pesmu koja je ŠOKIRALA SVE PUTNIKE (VIDEO)

Snimak svirke na devet hiljada metara brzo se proširio društvenim mrežama.

Članovi hrvatske grupe Profeel odlučili su da razvesele svoje saputnike tokom leta avionom te su zasvirali harmoniku i zapevali hit Predraga Živkovića Tozovca "Ti si me čekala".

Na svom Facebook profilu podelili su snimak vesele atmosfere koju su upriličili na letu, a uz zvuke harmonike.

- I na nadmorskoj visini od 9.000 metara grupa Profeel uveseljava celo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvo. Mario i Silvio lete u nabavku noviteta za sezonu 2024., a ovako to izgleda kad zapevaju u avionu -  naveli su u opisu.

Zahvalili su se celoj posadi i kapetanu te poručili: "Verujemo da će se o ovom letu još dugo pričati".

Snimak vesele ekipe i svirke na 9.000 metara izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama, a deluje da su i sami putnici uživali te ih je neko "zakitio" novčanicama.

- Pošto se ja bojim leta, idući put ću vas unajmiti da letite sa mnom i da zaboravim da sam u avionu. Predobri ste -  glasio je jedan od komentara oduševljenih pratilaca.

Drugi su u reakcijama na video imali samo pohvale za veseli sastav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.