U avionskoj nesreći u Pakistanu najmanje 40 mrtvih (VIDEO)

Izvor: Beta, 22.Maj.2020, 18:31

U avionskoj nesreći u Pakistanu najmanje 40 mrtvih (VIDEO)

Najmanje 40 osoba stradalo je kada se putnički avion sa 98 putnika i članova posade danas srušio u stambenoj oblasti grada Karači na jugu Pakistana, saopštila je spasilačka služba privremeni bilans žrtava."Za sada smo pronašli 40 tela", navela je služba.Zvaničnici pakistanskog civilnog vazduhoplovstva saopštili su ranije danas da su dve osobe preživele pad aviona i dodale da je uništeno nekoliko kuća ali se ne zna da li bilo žrtava na tlu.Avion pakistanske aviokompanije PIA (Pakistan international Airlines) leteo je iz grada Lahor prema medjunarodnom aerodromu Džinah u Karačiju, jednom od najprometnijih pakistanskih aerodroma.Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je da je pilot dao uzbunu pošto je avion ostao bez jednog motora.Nesreća se dogodila nekoliko dana pošto je Pakistan ponovo pokrenuo komercijalne letove unutar zemlje. Te veze su bile u prekidu više od mesec dana zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U padu aviona u Pakistanu poginula najmanje 41 OSOBA

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Najmanje 41 osoba poginula je prilikom pada aviona u naseljenom području pakistanskog grada Karači, izjavio je glavni izvršni direktor avio-kompanije "Pakistan internešenel erlajns" Aršad Malik.

Nastavak na Blic...

Novi bilans žrtava, najmanje 97 mrtvih u avionskoj nesreći u Pakistanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2020, 10:57

Najmanje 97 osoba stradalo je padu aviona koji se u petak srušio u stambenoj oblasti Karačija na jugu Pakistana, saopštile su danas tamošnje vlasti novi bilans žrtava i dodale da su dve osobe preživele nesreću...Avion pakistanske aviokompanije PIA (Pakistan international Airlines) sa 99 putnika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.