Izvor: Mondo, 09.Sep.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avgustovskom ratu poginulo 295 Gruzijaca

U kratkotrajnom avgustovskom ratu Rusije i Gruzije oko kontrole nad Južnom Osetijom, poginulo je 295 Gruzina, od čega 109 civila, a ranjena su 2.234, novi je zvanični bilans koji je Vlada objavila u utorak. SAD čestitale Rusiji povlačenje. OEBS: Brojne i ozbiljne neregularnosti na izborima u Gruziji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U avgustovskom ratu poginulo 295 Gruzijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2008

TBILISI- U kratkotrajnom avgustovskom ratu Rusije i Gruzije oko kontrole nad Južnom Osetijom, poginulo je 295 Gruzina, od čega 109 civila, a ranjena su 2.234, novi je zvanični bilans koji je Vlada objavila...Po bilansu koji ne obuhvata žrtve u zoni koju je okupirala Rusija u okolini otcepljenih gruzijskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.