U američkoj vojnoj bazi korišćen kokain

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U američkoj vojnoj bazi korišćen kokain

Američke vazdoplovne snage pokrenule su istragu zbog sumnje da je nekoliko pilota u jednoj nuklearnoj bazi koristilo nedozvoljene droge među kojima i kokain.

Osumnjičeni piloti su uglavnom pripadnici bezbednosnih snaga u 90. raketnom krilu u vazdušnoj bazi F.E.Voren u Vajomingu, rekli su zvaničnici koji su želeli da ostanu anonimni, pošto nemaju dozvolu da govore o slučaju.

Tokom trajanja istrage osumnjičeni su suspendovani sa dužnosti, prenosi AP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U američkoj vojnoj bazi korišćen kokain?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2016

VAŠINGTON - Američke vazdoplovne snage pokrenule su istragu zbog sumnje da je nekoliko pilota u jednoj nuklearnoj bazi koristilo nedozvoljene droge među kojima i kokain...Osumnjičeni piloti su uglavnom pripadnici bezbjednosnih snaga u 90. raketnom krilu u vazdušnoj bazi F.E.Voren u Vajomingu, rekli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.