Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji "Target" uhapšeno šest lica

SARAJEVO - U policijskoj akciji "Target" na području Kantona Sarajevo i Tuzlanskog kantona jutros je uhapšeno šest lica.

Riječ je o osobama koje se dovode u vezu sa organizovanim kriminalom trgovine oružjem i vojnom opremom, te proizvodima dvojne namjene.

Prema naredbama Suda BiH vrši se pretres na šest lokacija na području ovih kantona, gdje je uhapšeno šest lica čiji su inicijali S.D. /59/, A.O. /31/, D.S. /30/., A.F. /21/, A.D. /26/. i A.D /30/, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je iz Federalne uprave policije /FUP/.

Akciju su u ranim jutarnjim časovima pokrenuli policijski službenici FUP-a, nakon višemjesečne istrage pod nadzorom Tužilaštva BiH, uz angažman Specijalne policijske jedinice FUP-a.

Tokom pretresa pronađena je i oduzeta veća količina oružja, municije, novca, računarska oprema, sim kartice, mobilni telefoni i drugi predmeti koji se dovode u vezi s predmetnim krivičnim djelom.

Ulogu u realizaciji ove akcije pruža Obavještajno-bezbjedonsna agencija BiH, kao i pripadnici Ministarstava unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.