U akciji Crvenog krsta podeljeno 4.914 paketića

Izvor: Press, 28.Jan.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji Crvenog krsta podeljeno 4.914 paketića

Kako je objavljeno na sajtu Gradske uprave, akcija "Jedan paketić, puno ljubavi" ima za cilj da se siromašnoj i bolesnoj deci bar na trenutak vrati osmeh na lice.
Akcija takođe ima i vaspitni karakter, jer joj doprinos daju mališani koji u školama prikupljaju igračke za svoje vršnjake.
Pomoć je podeljena u 18 zdravstvenih i socijalnih ustanova i specijalnih škola, a data je i članovima brojnih udruženja i društava.
Crveni krst Beograda je, zahvaljujući donaciji Međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << hrišćanske pravoslavne organizacije, podelio 1.250 prekrivača i pet kutija posteljine Institutu za majku i dete, Univerzitetskoj bolnici u Tiršovoj, Osnovnoj školi "Veljko Ramadanović", Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, Prihvatilištu za odrasla i starija lica, Prihvatilištu za decu i Crvenom krstu Palilule za beskućnike.
Ta pomoć je podeljena i korisnicima Sigurne kuće u Rakovici, obolelima od tuberkuloze koji se leče u Bolnici za plućne bolesti u Zemunu, kao i tražiocima azila u Bogovađi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

„Jedan paketić, puno ljubavi”

Izvor: Danas, 29.Jan.2014, 08:35

Crveni krst Beograda i opštinske organizacije Crvenog krsta realizovale su akciju „Jedan paketić, puno ljubavi”, u kojoj je tokom decembra 2013. i početkom januara ove godine podeljeno 4.914 prazničnih paketića za siromašnu decu, decu na bolničkom lečenju i decu sa smetnjama u razvoju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.