U Žaču kamenovana povratnička kuća

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Žaču kamenovana povratnička kuća

Nepoznate osobe večeras su u selu Žač, u opštini Istok kamenovale povratničku kuću u kojoj su bili jedna žena i troje maloletne dece, izjavio je vlasnik kuće Nebojša Drljević.

Drljević, predstavnik povratnika u to metohijsko selo kod Osojana, izjavio je da niko od ukućana nije povređen.

Po njegovim rečima, ubrzo posle napada koji se desio oko 20 sati, stigle su dve patrole policije i predstavnici slovenačkog Kfora koji obilaze povratnike.

Drljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tvrdi da se tokom razgovora policije i ukućana čuo pucanj iz vatrenog oržuja iz pravca puta koji vodi ka Osojanu.

Zbog učestalih napada na povratnike u Žač Srbi su uznemireni.

Povezane vesti: "Volstrit žurnal": Eštonova planira da se uključi u dijalog Vulin: Kfor izašao iz okvira mandata Srpkinji u Žaču Albanci pretili da će je zaklati Srbi povratnici najavili odlazak iz Talinovca nakon ubistva bračnog para Špindeleger: Kosovo u ponedeljak stiče puni suverenitet

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.