U ŽENSKOJ TAŠNI I OD POPA UŠI, ali ono što se našlo u Snežaninoj iz sela Mesić kod Vršca SKAMENILO je mnoge muškarce (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 21:52

U ŽENSKOJ TAŠNI I "OD POPA UŠI", ali ono što se našlo u Snežaninoj iz sela Mesić kod Vršca SKAMENILO je mnoge muškarce (FOTO/VIDEO)

Odlučila je da pogleda film, ali je ubrzo primetila da se nešto pomera i izlazi iz njene torbe

Za neke ljude se kaže da imaju zmiju u džepu. Za one štedljivije, koji ne posežu olako u džep. To sa Snežanom iz vršačkog sela Mesić nije slučaj, mada je zmija jeste "posetila". Snežani je zmija, naime, ušla u torbu! Ne onoj za kupovinu, već onoj bez koje nijedna žena ne ide nigde.

- Gledam neki film i primetim da se nešto pomalja iz moje torbe koja uvek stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na škrinji ispod televizora - kaže Snežana.

- Primetim da se nešto leluja iznad torbe. Crna torba, ona crna i nisam odmah ukapirala da je zmija. Tek kada je većim delom izašla iz torbe i digla glavu shvatila sam da je zmija, još uvek sam na kauču oko tri metra daleko. Ustala, uzela torbu i istresla je na pod. Tada se dok sam otišla da uzmem nešto sa čim bih je iznela, zavukla u peć, donji deo, gde se drže drva. Tu je bio i žarač, obmotala se oko njega i tako sam je iznela - rekla je ona.

Osim što je bila crna, zmija je, prema Snežaninim rečima, imala i dve žućkastobele tačke sa strane.

Gledam neki film i primetim da se nešto pomalja iz moje torbe koja uvek stoji na škrinji ispod televizora😅 Od kud u...

Posted by Snezana Mikulic Ex Pfeifert on Sunday, 13 June 2021

U celoj toj akciji, Snežana, se, kako nam je rekla, nije uplašila. Ali bilo je tu i nekih "muškarčina" koje nisu smele ni da priđu.

Kako je zmija, po svoj prilici neotrovna belouška, dospela u torbu, Snežana ne zna. Kako je rekla, živi u selu koje je sa svih strana okruženo brdima i šumama, a ima i mnogo zmija. Ali, otkud ona u torbi, Snežana nema predstavu.

- Pustila sam je u travu do kanala pored kuće. Nek joj je sa srećom - napisala je Snežana na Fejsbuku.

Mnogi koji su videli Snežaninu objavu, podelili su se u dva tabora: "Ja se već naježila gledajući slike", "Ja bi umrla i tačka, a ti opušteno" i tabor "Jao, predivna je", "Kažu da donose sreću i osećaju pozitivne vibracije", a u jednom komentaru se navodi da je u pitanju takozvana kućna zmija, bezopasna i neotrovna.

Bilo kako bilo, zmija je imala sreće što je "zabasala" baš u Snežaninu torbu. Ko zna kako bi neko drugi reagovao sa žaračem u rukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.