U Vladi SVM, verovatno i Dačić

Izvor: Prva.rs, 14.Apr.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U Vladi SVM, verovatno i Dačić"

Iz današnje perspektive, u Vladi će učestvovati i Ivica Dačić, o tome nije doneta konačna odluka i nije kraj priče, rekao je Vučić.
Ova vlada će biti najmanja, i imaće 17 članova, što je ubedljivo najmanje od uspostavljanja višestranačja u Srbiji, rekao je lider naprednjaka.
Dogovoreno je da stranka podrži put reformi, teških reformi u koje će Srbija ući, rekao je Vučić nakon sednice Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << SNS koja je trajala nešto više od tri sata. 

“Srbija će imati malu, modernu i efikasnu vladu", izjavio je Vučić i dodao da će 16. aprila biti verifikovani mandati poslanika u skupštini, 24. će biti na dnevnom redu zakoni o vladi i ministarstvima, 25. treba da zaseda Glavni odbor SNS, 26. je glasanje o amandmanima, da bi 27. bila izabrana Vlada Srbije. 

Verovatni su izgledi da lider SPS Ivica Dačić bude u vladi, dodao je Vučić, uz napomenu da je Tadić izjavio da ne želi da bude u vladi u kojoj je Dačić, a "ja ću doneti odluku koju ću predložiti Glavnom odboru". 

"Neću nikoga da teram da uđe u vladu", rekao je Vučić i dodao da ga ne interesuju razmimoilaženja nego da želi da vlada radi kao tim. 

On je naveo i da će u vladi biti pet ili sedam vanstranačkih ličnosti.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vučić: U Vladi SVM, verovatno i Dačić

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Apr.2014

BEOGRAD - Iz današnje perspektive, u Vladi će učestvovati i Ivica Dačić, o tome nije doneta konačna odluka i nije kraj priče, rekao je Vučić.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.