Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023, 16:24

U Trebinju otvorena Studentska konferencija „Ekonomijada i menadžerijada 2023"

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević i pokrajinski sekretar za finansije Smiljka Jovanović, prisustvovali su danas u Trebinju otvaranju Studentske konferencije „Ekonomijada i menadžerijada 2023", koja se u organizaciji Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu održava od 15. do 19. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarni turnir u basketu 3x3

Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2023, 12:48

Kancelarija za mlade, Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje Grada Vranja, sportsko udruženje „Iron MMA“, kao i parlament ATVSS - Odsek Vranje organizuju 18. i 19. maja 2023. godine humanitarni turnir u basketu i gađanju trojki. Humanitarni turnir bi se održao  u maloj sali Sportske...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.