U TRENDU

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TRENDU

Mile Kitić na podlaktici istetovirao ime ćerke Helene

Po ugledu na popularnog "delfina" Daču Ikodinovića, poznati folker Mile Kitić rešio je da svoje telo ukrasi novom tetovažom, čime je na stilizovani način na ruci ispisao ime svoje kćerke Helene. Naime, kako Kurir saznaje iz izvora bliskom pevaču, on je ovih dana posetio jednog beogradskog tatoo majstora i uz konsultaciju s njim odabrao najlepša slova i način na koji će na njegovoj podlaktici osvanuti ime njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljubimice. Na taj način želeo je da izrazi ljubav prema njoj, ali i da opravda reputaciju trendsetera i, poput poznatih ličnosti koje ukrašavaju svoje telo imenima članova svojih porodica, i on svoje "likovno obradi".

Tetovaže su u svetu naglo postale popularne poslednjih godina, a vrlo brzo su to shvatili i prekopirali i naši poznati sportisti, pevači i glumci, pa su brže-bolje počeli i oni da se "crtaju". Koliko je kopiranje uzelo maha, dokazuje i slučaj Nataše Bekvalac, koja je, takođe, nedavno "zakitila" telo inicijalima svog muža D. I., i to na istom mestu kao Viktorija, žena Dejvida Bekama, mada neki to tumače kao uzvratni potez nakon tetovaže s njenim likom koja je osvanula na mišici Ikodinovića. Dača je, inače, pionir u ovoj novoj pomami koja je zavladala među poznatima, jer je kao ponosni otac istetovirao imena svojih ćerki Andreje i Hane. Poznati fudbaler Mateja Kežman takođe često privlači pažnju svojim brojnim tetovažama, među kojima se ističu imena sinova.

Da li će slika pevačice Marte Savić, supruge Mileta Kitića, osvanuti na njegovom ramenu ili nekom drugom delu tela, kao u Dačinom slučaju, još se ne zna. Pevač nije odlučio koji će deo tela ukrasiti slikom svoje žene. Nije sporna njegova želja da i na taj način izrazi privrženost svojoj boljoj polovini, samo je u dilemi na kom mestu najviše može da dođe do izražaja njena lepota.

Supruga Marta neće uzvratiti istom merom. Kako nam je rekla, nema ništa protiv da njena jača polovina "crta po sebi", ali ona nije pobornik novog trenda. Više voli da telo ulepšava krznima, svilom i dijamantima, a navike joj se ne menjaju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.