U TOKU SU NAJŽEŠĆI UDARI HAMASA: Pogođena izraelska vojna baza i brojni gradovi, ovo je osveta za UBIJENU DECU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 16:52

U TOKU SU NAJŽEŠĆI UDARI HAMASA: Pogođena izraelska vojna baza i brojni gradovi, ovo je osveta za UBIJENU DECU!

Najcrnji dan tokom dosadašnjeg sedmodnevnog sukoba Hamasa i Izraela

Brigade Iz ad-Din al-Kasam, vojno krilo palestinskog pokreta Hamas, izjavile su, da su gađale izraelsku bazu za prisluškivanje u okviru unakrsnog međusobnog bombardiranja Izraela i palestinskih frakcija u pojasu Gaze.

- Velika raketna paljba u oblastima Ašdoda, Aškelona, Beršebe, Sderota, baze Raim i baze za prisluškivanje 8200, odgovor su za gnusni masakr nad decom, ženama i civilima u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu Gazi, i napad na ljude iz Šeik Džari i oni koji su solidarni sa njima - navodi se u opisu izjave.

Izraelska vojska je potvrdila da su se sirene oglasile u Aškelonu, Ašdodu i Beršebi, nakon što je iz pojasa Gaze lansirana raketa prema južnom Izraelu.

U međuvremenu, zvaničnik za odnose sa izraelskom policijom Miki Rozenfeld rekao je da je u Aškelonu raketom pogođen automobil, što ukazuje da je policija bila prisutna na mestu događaja.

Izraelska vojska je sa druge strane saopštila da je ciljala elemente palestinskog pokreta "Hamas" pre lansiranja raketa na Izrael i iz severnog pojasa Gaze.

- Izraelski lovci i letelice napali su još tri raketna bacača Hamasa u severnom delu pojasa Gaze - navodi se u saopštenju vojske.

- Pored toga, osujetili smo šestoricu aktivista koji su učestvovali u pripremi za napad.

Najnovije informacije o sukobu Hamasa i Izraela možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.