U Srbiju ilegalno ušlo 17 državljana Avganistana

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiju ilegalno ušlo 17 državljana Avganistana

Carinici su nedaleko od graničnog prelaza Gradina otkrili 17 državljana Avganistana koji su ilegalno iz Bugarske ušli u Srbiju, saopštila je danas Uprava carina.
Oni su otkriveni juče tokom kontrole carinika iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja, koji su proveravali potez od dva kilometara od državne granice.

Carinici su najpre primetili četiri osobe ispod nadvožnjaka za koje su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << posumnjali da su ilegalni emigranti. Potom je iz šume počela da dolazi još veća grupa ljudi. Svi su bili vidno iscrpljeni, pocepanih cipela i odeće, navodi se u saopštenju.

Tokom razgovora sa jednim od emigranata carinici su saznali da svi dolaze iz Avganistana, a da su granicu, kako se i pretpostavljalo, prešli tokom noći.

Čitavo područje je obezebeđeno, pozvane su kolege iz MUP, kojima su svi ilegalni emigranti predati u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrili 17 migranata iz Avganistana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015

Uprava Carina saopštila je danas da su njeni službenici kod graničnog prelaza Gradina otkrili 17 državljana Avganistana koji su ilegalno iz Bugarske ušli u Srbiju...Kako se navodi, migranti su otkriveni u akciji Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja tokom dubinske carinske kontrole..."Carinici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ilegalci iz Avganistana pronađeni kod granice

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015

Carinici su nedaleko od graničnog prelaza Gradina otkrili 17 državljana Avganistana koji su ilegalno iz Bugarske ušli u Srbiju, saopštila je Uprava carina...Oni su otkriveni juče tokom kontrole carinika iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja, koji su proveravali potez od dva kilometara od državne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.