U Srbiji ujutro mraz, promenljivo oblačno i suvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2020, 10:20

U Srbiji ujutro mraz, promenljivo oblačno i suvo

Jutro će u Srbiji biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazom, a tokom dana biće malo toplije, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Iznad većeg dela Srbije vreme će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, na jugu oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Duvaće slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće od nule do pet stepeni Celzijusa, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dnevna od 11 do 17 stepeni.

I u Beogradu će jutro biti sveže, na širem području grada mestimično sa slabim prizemnim mrazom. U toku dana biće malo toplije, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Severoistočni i istočni vetar biće slab do umeren. Jutarnja temperatura od dva do pet stepeni, najviša dnevna oko 16.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.