U Srbiji sutra ujutru oblačno sa kišom, tokom dana razvedravanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra ujutru oblačno sa kišom, tokom dana razvedravanje

Vreme u Srbiji sutra ujutru će biti oblačno, ponegde sa kišom, dok se tokom dana očekuje razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar slab i umeren zapadni, severozapadni. Jutarnja temperatura od pet do 10, najviša dnevna od 17 do 21.

U Beogradu sutra ujutru oblačno sa kišom, tokom dana postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 19.

U Srbiji u subotu pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sunčano i toplo vreme. U nedelju toplo uz naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za petak, 10. maj 2019:

Povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 10. maj

Izvor: RTS, 09.Maj.2019

Do kraja dana na severozapadu zemlje pretežno sunčano. U ostalim delovima promenljivo oblačno i u većem delu suvo, samo ponegde u Banatu, na istoku i jugu Srbije kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Najviša dnevna temperatura od 17 do 21 stepen. ...

Nastavak na RTS...

Pre podne oblačno, popodne razvedravanje

Izvor: Blic, 10.Maj.2019, 01:01

U Srbiji se ujutro i pre podne očekuje oblačno, još ponegde s kišom, a tokom dana postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren zapadni, severozapadni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.