U Srbiji sutra u nižim predelima slab mraz, magla i niska oblačnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2020, 13:51

U Srbiji sutra u nižim predelima slab mraz, magla i niska oblačnost

U Srbiji se sutra u nižim predelima očekuje slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se mestimično zadržati i veći deo dana. a u brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano.

Duvaće slab, promenljiv vetar, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nula stepeni, a najviša će biti od dva u maglovitim područjima do 11 stepeni u predelima bez magle.

U Beogradu će ujutro biti magla i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slab mraz, magla. Tokom dana biće oblačno i tmurno.

Jutarnja temperatura biće oko minus jedan, a najviša oko minus tri.

U subotu će biti suvo, u nižim predelima maglovito, tmurno i hladno, a u brdsko-planinskim pretežno sunčano.

Od nedelje se na planinama očekuje sneg i formiranje snežnog pokrivača, a sneg se uz kišu do pred kraj iduče nedelje očekuje povremeno i u nižim predelima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oblačno, temperatura do 11 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 01:39

Danas će u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja ce se mestimično zadržati i veći deo dana...U brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv...Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša od 2 u maglovitim područjima do 11 stepeni u predelima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.