U Srbiji  sutra tropski dan,  do 37 stepeni

Izvor: S media, 22.Avg.2011, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra tropski dan, do 37 stepeni

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, pretežno istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 12 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

U Beogradu se sutra takodje očekuje sunčano i veoma toplo vreme. Duvaće slab, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 17 na širem području do >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 20 stepeni u centralnim delovima grada, a najviša dnevna temperatura biće 36 stepeni.

U Srbiji će se do kraja nedelje zadržati sunčano i veoma toplo, sa najvišom temperaturom u većini mesta od 35 do 39 stepeni, a pad temperature očekuje se početkom sledeće sedmice.

Biometeorološka prognoza za utorak, 23. avgust

Vremenske prilike nepovoljno će uticati na hronične bolesnike, a od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, zamaranje i slabija koncentracija.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.