U Srbiji sutra toplo i pretežno sunčano, na jugu moguća kiša ili pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra toplo i pretežno sunčano, na jugu moguća kiša ili pljuskovi

U Srbiji će sutra biti toplo i u većem delu dana pretežno sunčano vreme, dok će na jugu zemlje biti promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U jutarnjim satima po kotlinama i duž rečnih tokova moguća je kratkotrajna magla. Jutarnja temperatura biće od 14 do 20, a najviša dnevna od 26 do 31 stepena.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umeren >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vetar. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će biti toplo, do srede promenljivo oblačno i uglavnom suvo, a samo ponegde kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom. U ostalim danima biće pretežno sunčano, s temperaturom iznad proseka.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 11. septembar 2016:

Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim tegobama, kao i astmatičarima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu poremećaja sna i promenlјivog raspoloženja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I drugi dan vikenda toplo: U BiH sutra sunčano, ponegde moguća kiša

Izvor: Blic, 10.Sep.2016

Pretežno sunčano i toplo vreme sutra će biti u većini krajeva BiH. Na jugu su povremeno mogući kiša i pljuskovi...- U Posavini i Semberiji očekuje se najviše sunčanih intervala, a krajem dana kraći pljuskovi mogući su i ponegde u Krajini - saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.