U Srbiji sutra sunčano i toplo vreme

Izvor: Beta, 14.Okt.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i toplo vreme

U Srbiji će sutra tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Ujutru prohladno, mestimično sa kratkotrajnom maglom.Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od pet do 12, a najviša od 24 do 29.U Beogradu ujutru prohladno, u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 12, a najviša oko 27.U Srbiji narednih dana pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 24 do 29.Biometeorološka prognoza za utorak, 15. oktobar:Biometeorološke prilike bi trebalo da imaju relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. U jutarnjim satima oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima.Kod osetlјivih osoba mogući su zamaranje i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vreme preko dana lepo, ujutru magla, temperatura do 29 stepeni Celzijusa

Izvor: B92, 14.Okt.2019

U Srbiji će tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Ujutru prohladno, mestimično sa kratkotrajnom maglom...Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od pet do 12, a najviša od 24 do 29...U Beogradu ujutru prohladno, u pojedinim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.