U Srbiji sutra sunčano i toplo

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 31 stepen, saopštio je Hidro-meteorološki zavod.

Krajem dana i tokom noći može se očekivati retka pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar će biti slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 17, maksimalna od 28 do 31 stepen.

U Beogradu će takodje biti sunčano i toplo, dok će duvati slab, jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 17, maksimalna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oko 30 stepeni.

U četvrtak će u Srbiji biti sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 28 do 31 stepen.

U petak naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinama, najpre u jugozapadnim, zapadnim i severnim krajevima.

Za dane vikenda promenljivo oblačno sa redjom pojavom pljuskova sa grmljavinom. Početkom sedmice oblačno i hladnije sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Zatim pretežno sunčano i toplije.

Meteorolozi najavljuju slično vreme i u Beogradu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.