Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i toplo, 27 do 30 stepeni

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo vreme, s temperaturom do 30 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od devet do 15 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i toplo, uz slab vetar. Najniža temperatura biće 15, a najviša dnevna 29 stepeni.

U Srbiji će do nedelje biti pretežno sunčano i toplije, a samo su u petak i subotu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << podne i uveče u severnim i zapadnim krajevima mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Maksimalna temperatura u većini mesta biće znatno iznad prosečnih vrednosti, od 30 do 34 stepena.

U nedelju i početkom sledeće sedmice temperatura u postepenom padu, tokom dana promenljivo, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju, za sredu, 30. avgust:

Optimalni termički uslovi pogodovaće većini hronično obolelih, ali se izvesna opreznost savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.