U Srbiji sutra sunčano i toplije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2020, 13:08

U Srbiji sutra sunčano i toplije vreme

U Srbiji će sutra tokom dana biti sunčano i toplije, a uveče se na severu ponegde očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru se po kotlinama i rečnim dolinama očekuje kratkotrajna magla. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura od 15 do 20, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će takođe biti uglavnom sunčano i malo toplije vreme. Krajem dana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i u večernjim satima biće promenljivo oblačno.

Jutarnja temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 32 stepena.

U utorak će biti sunčano i toplo, dok se posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i malo svežije. Narednih dana biće sunčano i toplo.

Očekuje se pobolјšanje biometeoroloških prilika koje će pogodovati hronično obolelim i osetlјivim osobama.

Moguće su izvesne tegobe kod astmatičara i srčanih bolesnika, pa im se preporučuje smanjena fizička aktivnost. Nesanica se može javiti kao meteoropatska reakcija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.