U Srbiji sutra pretežno sunčano

Izvor: Beta, 21.Jul.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra pretežno sunčano

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, dok su ponegde u popodnevnim časovima mogući kratkotrajna kiša ili pljusak i grmljavina. Vetar će biti slab i umeren.Najniža temperatura kretaće se od 14 do 21, dok će najviša biti od 30 do 34 stepena.U Beogradu će takodje biti pretežno sunčano uz slab i umeren severni i severozapadni vetar.Jutarnja temperatura će biti 21 stepen, a najviša dnevna 32 stepena.Narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 22. jul 2019:Biometeorološka situacija može doprineti pojačanju tegoba kod osoba sa srčanim i respiratornim obolјenjima u severnim krajevima u jutarnjim satima. Razdražlјivost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Neophodna je adekvatna zaštita od UV zračenja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas pretežno sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, dok su ponegde u popodnevnim časovima mogući kratkotrajna kiša ili pljusak i grmljavina...Vetar će biti slab i umeren.Najniža temperatura kretaće se od 14 do 21, dok će najviša temperatura biti od 30 do 34 stepena Celzijusa...U Beogradu će takođe...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.