U Srbiji sutra pljuskovi i grmljavina, ponegde obilne padavine u kratkom periodu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2020, 13:35

U Srbiji sutra pljuskovi i grmljavina, ponegde obilne padavine u kratkom periodu

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se ponegde očekuju obilne padavine u kratkom periodu, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

RHMZ je upozorio da će do petka potrajati promenljivo vreme s plјuskovima, grmlјavinom i lokalnim padavinama od 20 do 40 milimetara u kratkom periodu, ponegde i znatno više, kao i da se u zoni plјuskova očekuju kratkotrajan jak vetar i grad.

Sutra će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << duvati slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 12 do 18 stepeni, najviša dnevna od 23 do 27.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno vreme, pre podne povremeno sa slabom kišom, posle podne s kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 17, najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će od petka do četvrtka naredne sedmice biti promenljivo oblačno vreme, često s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju jaki pljuskovi i obilnije padavine. Temperatura će biti od 20 do 26 stepeni.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 18. jun:

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne, a oprez se savetuje osobama sa srčanim oboljenjima i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ upozorava: Vreme može biti opasno, naredna dva sata padavine - Srbija u žutom FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2020

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je na padavine u naredna dva sata, od 18.15 h..."U naredna dva sata mestimično sa kišom i kratkotrajnim plјuskovima sa grmlјavinom", navodi se...RHMZ je prethodno upozorio da će do petka u Srbiji biti nestabilno, sa plјuskovima i grmlјavinom, lokalno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.