Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra oblačno, temperatura do 21 stepen

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu sa dužim sunčanim intervalima, a samo na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u košavskom području povremeno biti jak. Jutarnja temperatura biće od 10 do 15 stepeni, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.

U Beogradu će sutra biti umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povremeno jak vetar. Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Do ponedeljka će u Srbiji biti pretežno sunčano, samo na jugozapadu i jugu promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

U petak u košavskom području vetrovito s umerenim i jakim vetrom, koji će u subotu oslabiti.

Za vikend u jutarnjim satima ponegde je moguć slab prizemni mraz, a makismalna temperatura do kraja sedmice oko ili malo ispod proseka.

U utorak se očekuje naoblačenje s kišom, a od srede oblačno sa kišom i hladnije, a u visokim planinskim predelima sneg.

Biometeorološka prognoza za Srbiju, za četvrtak, 28. septembar:

Osobama sa srčanim, respiratornim i psihičkim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika.

Od meteoropatskih reakcija najizraženiji mogu biti problemi sa snom i razdražlјivost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Oblačno, sa dužim sunčanim intervalima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2017, 00:16

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu sa dužim sunčanim intervalima, samo na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde sa slabom kišom...Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 C do 15 C, a najviša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.