Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra hladno sa snegom

U Srbiji sutra oblačno, hladno i vetrovito vreme, povremeno sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Obilnije snežne padavine očekuju se u planinskim predelima i na istoku zemlje gde će doći do stvaranja snežnih nanosa.

Vetar umeren i jak istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od minus tri do nula, najviša dnevna od nula do tri.

U Beogradu sutra oblačno, hladno i vetrovito vreme, povremeno sa snegom. Vetar umeren >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i jak istočni i severoistočni.

Jutarnja temperatura oko minus jedan, najviša dnevna oko dva stepena.

Naredna dva dana u Srbiji pretežno oblačno, u sredu mestimično sa snegom. U četvrtak uz porast temperature u nižim predelima sneg će preći u kišu i susnežicu. Više padavina očekuje se u južnim i istočnim krajevima.

U petak osetno toplije uz postepeni prestanak padavina.

Biometeorološka prognoza za utorak, 24. mart 2020:

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.