Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 00:30

U Srbiji problem sudije, u Hrvatskoj lopte, Hajduk besan na situaciju u Varaždinu

N. M.danas 22:54

EPA-EFE/STR
Splićani besni, ne samo zbog remija u Varaždinu (1:1) već i na uslove u kojima je odigrana utakmica.
U Srbiji se stalno polemiše o kvalitetu suđenja na fudbalskim utakmicama.
Gotovo da ne prođe kolo a da neki superligaš nije kivan na način na koji je suđeno.
Čak se komentarišu odluke koje se donose na drugim terenima, pa čak i procene donešene na osnovu konsultacije sa Varom.
U Hrvatskoj situacija u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kriterijumom suđenja nije toliko alarmantna, međutim večeras se dogodila bizarnost koje se ne bi postideli ni u Srbiji.
Naime, nakon remija u Varaždinu (1:1) posle kojeg Hajduk iz Splita zaostaje bod za prvoplasiranom Rijekom (uz utakmicu više) Dalmatinci su se požalili na kvalitet lopti sa kojima se igrala utakmica.
Tačnije, portal Germanijak, otkriva da je predstavnik Hajduka, Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane, te da su u nekoliko navrata morale da budu zamenjene.
Ostaje da se vidi da li će prigovor biti uvažen od strane Saveza, odnosno da li će Varaždin biti sankcionisan na određeni način.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.