U Srbiji nespremni da usvoje bolesnu decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji nespremni da usvoje bolesnu decu

Od 2006. godine strani državljani su usvojili devetedesetoro dece iz Srbije, a radi se o deci sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i smetnjama u razvoju, rečeno je danas na sednici Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova. Usvojitelji iz Srbije, međutim, nisu spremni da usvoje bolesnu decu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od 2006. stranci usvojili 90 dece iz Srbije

Izvor: EurActiv Srbija, 03.Okt.2013

Strani državljani od 2006. godine usvojili su devetedesetoro dece iz Srbije, a radi se o deci sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i smetnjama u razvoju, rečeno je na sednici Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova. Najviše dece - 40, usvojeno je u SAD, u Švedskoj...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.