Izvor: S media, 12.Nov.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji naoblačenje sa slabom kišom, temperatura do 18 stepeni

U Srbiji se očekuje naoblačenje, koje će ujutru zahvatiti severne, u toku dana se proširiti na ostale krajeve zemlje, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Na jugu, jugoistoku i istoku pre podne preovladjivaće sunčano, a mestimično slaba kiša očekuje se uglavnom na severu i zapadu.

Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od dva do 10, a najviša dnevna od 11 na severu do 18 stepeni Celzijusovih na jugu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i istoku.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i svežije, a moguća je slaba kiša.

Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni, a temperatura bez većeg kolebanja - od 10 do 13 stepeni Celzijusovih.

Biometeorološka prognoza za 13. novembar

Zadržava se period sa povoljnom biometeorološkom situacijom za većinu hroničnih bolesnika i meteoropata. Srčani bolesnici mogu osetiti blage tegobe. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

(Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vreme - 13. novembar

Izvor: RTS, 12.Nov.2012

Naoblačenje koje je zahvatilo severne delove zemlje, tokom dana proširiće se i na ostale krajeve. ..Slaba kiša očekuje se uglavnom u severnim i zapadnim predelima. Najviša dnevna temperatura od 11 stepeni na severu zemlje do 18 stepeni na jugu i istoku.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.