U Srbiji i danas kiša i sneg

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji i danas kiša i sneg

Beograd -- U Srbiji će i danas vreme biti pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom i pljuskovima, na višim planinama sa snegom, koji će tokom dana preći u kišu.

Hidrometeorološki zavod upozorava da se u petak i subotu očekuju obilnije padavine, dok se u subotu u planinskim predelima očekuje naglo otapanje snežnog pokrivača u kombinaciji s kišom.

Danas će najniža temperatura biti od dva do devet, a najviša od osam, do 18 stepeni. Duvaće slab do umeren vetar.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom ili pljuskovima. Najniža temperatura biće oko sedam, a najviša oko 14 stepeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom

Izvor: Press, 18.Apr.2014

Više padavina očekuje se u istočnim i južnim krajevima, a vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni, krajem dana na jugu. jugozapadni. Najniža temperatura vazduha iznosiće od dva do devet, najviša od osam do 18 stepeni.. Danas i u subotu očekuju se obilnije padavine, u većini mesta od...

Nastavak na Press...

Sutra obilnije padavine

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2014

U Srbiji se sutra očekuju obilnije padavine i najviša dnevna temperatura od 8 do 16 stepeni, a od nedelje naglo topljenje snežnog pokrivača u kombinaciji sa kišom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.