U Srbiji danas toplo, posle podne oblačno sa pljuskovima

Izvor: Beta, 14.Jun.2020, 00:39

U Srbiji danas toplo, posle podne oblačno sa pljuskovima

U Srbiji će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 19, najviša od 27 do 30 stepeni.U Beogradu će danas biti toplo, veći deo dana pretežno sunčano, kasno posle podne i uveče promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Najniža biće temperatura 19, najviša 29 stepeni Celzijusa.Biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Razdražlјivost i poremećaji sna su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji sutra svežije, popodne pljuskovi sa grmljavinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2020

U Srbiji će sutra biti svežije, promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom tokom popodneva, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Naročito će biti svežije na severu i zapadu gde će preovlađivati oblačno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima...Duvaće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.