U Srbiji danas toplije, temperatura do 14 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas toplije, temperatura do 14 stepeni

U Srbiji će danas tokom dana preovlađivati sunčano i toplije, a najviša dnevna temperatura iznosiće od osam do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Kako je navedeno, ujutru će biti mestimično niska oblačnost i magla, a jutarnja temperatura kretaće se od -3 do 4 stepena.

Vetar će biti slab i umeren jugoistocni, istocni, krajem dana i u toku noći u košavskom području povremeno i jak.

U Timockoj Krajini biće umereno i potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oblačno ponegde sa kišom.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije, a vetar slab i umeren jugoistocni, krajem dana i u toku noći povremeno i jak.

Jutarnja temperatura biće oko četiri stepena, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Srbiji se, prema izgledima vremena za sedam dana, u ponedeljak i utorak očekuje pretežno sunčano i toplije, u Timočkoj Krajini umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo, dok se u košavskom području očekuje umeren i jak jugoistočni vetar.

Prema podacima RHMZ-a do petka će biti malo svežije, prepodne pretežno sunčano, posle podne i krajem dana promenljivo oblačno u istočnim i jugoistočnim krajevima i u planinskim predelima ponegde sa slabim padavinama.

Za vikend se očekuje toplije vreme, uz postepeno naoblačenje sa jugozapada mestimično sa kišom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Srbiji danas do 14 stepeni

Izvor: Mondo, 15.Mar.2015

U Srbiji će danas tokom dana preovlađivati sunčano i toplije, a najviša dnevna temperatura iznosiće od osam do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Kako je navedeno, ujutru će biti mestimično niska oblačnost i magla, a jutarnja temperatura...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.